Kategoriat
Tontti

Tontti

Alunperin tälle alueelle rakentaminen houkutteli lähinnä senkin takia, että pääsemme rannan läheisyyteen ihailemaan Lohjanjärveä. Nyt varsinkin, kun puustoa on karsittu niin näkymä tontilta on ihana. Järven läheisyydessä pitää ottaa kuitenkin se huomioon, että alueella tuulee ajoittain melkoisesti. Näitä näkymiä jaksaa kuitenkin katsella pidempäänkin.

Tonttimme puiden raivaaminen sujui hienosti, vaikka helppo homma se ei ollut johtuen ”pienehköstä” ojasta, joka halkoo koko tontin tällä hetkellä. Puita ei ollut montaa, mutta niiden raivaamisessa meni jokunen tovi. Iso kiitos tästä vanhemmilleni, jotka ahkeroivat myös silloin, kun me Tomin kanssa olimme töissä. Muutama viikonloppu tähän hommaan saimme upotettua.

Nyt siis vielä puiden sekä risujen vieminen pois tontilta, niin pääsemme pikkuhiljaa maanrakennustöihin. Muutaman kerran toivoi pientä pakkasta, sillä melkoista mutavelliä tontti oli. Uudet raksavaaatteetkin pääsivät jo pesuun.

Maanrakennustyöt tehdään yhdessä naapureiden kanssa, mikä onkin järkevää. Haasteita hieman asettaa se, että aikataulumme eivät olleet ihan samat. Onneksi olemme kaikki hyvin samoilla linjoilla siitä, miten asioita viedään eteenpäin, joten näitä asioita on saatu sovittua hyvässä yhteisymmärryksessä. Voimme oikeasti todeta, että on ollut ihana tutustua jo nyt naapureihimme ja juttua riittää aina, kun näemme heidät.

Pieni puuhastelu tontilla saa ymmärtämään, että olemme oikeasti aloittaneet projektin. Toki suunnitelmat ovat edenneet, mutta nyt vihdoin alkaa konkreettisesti näkemään, että asioita alkaa tapahtumaan.

Hiidensalmen messualue näyttää vielä kovin tyhjälle, mutta uskoisin että kuhina alueella kasvaa tässä kevään mittaan. Me toivoimme, että saamme hyödynnettyä kaiken mahdollisen ajan rakentamiseen, sillä kiire meille vielä tulee. Olimme ensimmäisten joukossa tekemässä tonttikauppoja, joten paljon aikaisemmin emme olisi pystyneet edes aloittamaan. Kohti kiireistä kevättä ja maanrakennustöitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *