Tiimi

Tiimimme koostuu meistä kahdesta unelmoijasta, Saarasta ja Tomista. Lisäksi taustatukea antavat ihanat lapsemme Arttu ja Elsa joiden näkemykset asioista välillä yllättää.

Saara

Minä olen äiti, luokanopettaja ja nyt vielä rakennuttaja. Minua kiinnostaa ruoanlaitto ja hurahdan aina aika ajoin testailemaan uusia ruokareseptejä. Perhe on minulle se kaikista tärkein ja rakkain voimavara. Olen myös melkoinen organisaattori ja pidän siitä, että tiedän aikataulut hyvissä ajoin etukäteen. Olen hyvä myös tekemään tarvittaessa nopeita ratkaisuja.

Tomi

DI, yrittäjä, harrastelijapuuhastelijavalokuvaaja, tietokonenörtti wiskysieppo. Toimii projektissa katon suunnittelijana, projektinjohtajana, armottomana tinkijänä ja orjapiiskurina. Tomilla on myös sana hallussa ja tiukan paikan tullen Tomin tapa ratkoa ongelmia on ilmiömäisen tehokas. Odottelu ei ehkä ole vahvimpia puolia, mutta onneksi tässä projektissa edetään vauhdilla.

Arttu

Meidän perheen lukiolainen. Tämän nuorukaisen kommentit ovat sen verran teräviä, että väittelyyn ryhtyessä saa jo varautua perustelemaan huolella. Tunnollinen nuorukainen, jonka kanssa alkaa ajokortin hankkiminen tulla ajankohtaiseksi.

Elsa

Kun muut rakentaa, Elsa hoitaa urheilun myös muiden puolesta. Meidän perheen kilpaurheilija, jonka vapaa-aika menee treeneissä, kisoissa ja leireillä. Vapaa-ajan neitokainen pyrkii käyttämään tehokkaasti kavereita nähden. Ihana tsemppari, joka pyrkii aina saamaan kaikki hyvälle tuulelle. Opettelee myös ruoanlaittoa kaiken lomassa.